Domotica

Domotica is voor vele mensen onbekend terrein en wordt vaak geassocieerd met een dure investering. Indien u bouwt of renoveert is niets minder waar. Een domotica-installatie is net zoals de installatie van zonnepanelen: het uit zich in een lagere elektriciteitsfactuur die op termijn uw investering terugbetaalt.

Het is dus niet onverstandig om even stil te staan bij de voordelen die een domoticasysteem u kan bieden als u bouw- of verbouwplannen heeft.

Bent u bij de aanvang van uw project nog niet helemaal zeker hoe u alles finaal wenst te hebben, of er bestaat nog wat twijfel rond het beschikbare budget? Geen probleem, u hoeft niet onmiddellijk een volledig domoticasysteem te installeren. De traditionele bekabeling kan bij aanvang vervangen worden door SVV bekabeling. Hierdoor kunnen lampen, bedienbare stopcontacten (koffiezet, rolluiken, staande lamp, …) en voedingen rechtstreeks geschakeld worden via teleruptoren of impulsrelais vanuit het schakelbord. Door deze voorziening kan men in de toekomst erg gemakkelijk overschakelen naar een domoticasysteem. Dit kan vervolgens nog in verschillende fasen gebeuren, geheel afhankelijk van uw wensen en budget.

Ik bespreek graag met u de vele mogelijkheden die we kunnen toepassen binnen het gebied van domotica. Contacteer me vrijblijvend voor een gratis verkennend gesprek.

Technieker nodig? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij staan klaar om je verder te helpen.

Offerte? Bel ons!

+32 474 239 055

Tijdelijke
promotie: geniet nu van uw voordeel

Binnenkort meer info over onze promotie’s.

Onze referenties

Momenteel niets weer te geven.